PRAKTISK INFO

Turneringsledelse:
TD:                  Knut Hummelvoll 
                        Tlf: 95100095
                        E-post: hamaropen@gmail.com

Sekreteriat:     Kristian Dillerud
                       Tlf: 95118443
                       E-post: hamaropen@gmail.com
 

Registrering
Registrering vil bli gjennomført på hotell Scandic fredag 19. august kl. 18.00 - 19.00. 


Spillermøte
Det vil bli gjennomført spillermøte fredag 19. august kl 19.00 på hotell Scandic. Alle spillere oppfordres til å møte, da det her vil bli en grundig gjennomgang av banen og spesielle forhold vedrørende turneringen. Spillere som ikke deltar på dette møtet er selv ansvarlig for å sette seg inn i banereglene.


Sekreteriat
Turneringens sekreteriat vil holde til i HIL-huset. Dette ligger i den nordre enden av tennishallen som er en del av svømmehallanlegget. Inngangen til dette ligger rett ved utkast hull 26 og vil bli merket. Alle grupper skal hente scorekort her før hver runde, og levere disse senest 30 minutter etter at runden er avsluttet. Den som står oppført på det første scorekortet har ansvar for henting og levering av dette.


Lisens
Alle norske spillere som deltar der Disksport Norge står som offisiell arrangør må ha løst lisens hos DSN. Link til NAIF sin lisensside er her:  http://amerikanskeidretter.no/forbund/#lisens-og-forsikring


Premiering
Alle klasser vil bli premiert med pengepremier i henhold til forbundets retningslinjer. I tillegg vil de tre beste i alle klasser få egne premier ut over dette. Det vil også bli utdelt premier for norgescupen sammenlagt.

Avmelding
Ved avmelding fra turneringen før 31. juli 2016 refunderes påmeldingsavgift og eventuelt forhåndsbetalt lunch. Avmelding etter dette refunderes ikke uten fremvisning av legeattest. For alle refusjoner trekkes NOK 100,- i administrasjonsavgift.

 

Overnatting
Hotell:
Hamar Open 2016 samarbeider med hotell Scandic Hamar. Dette hotellet ligger nærme sentrum ca 1,5 km fra banen. Vi har holdt av 50 rom for spillere fram til 1. juli. Den enkelte bestiller rom selv på mail: meeting.hamar@scandichotels.com. Bruk kode HAM180816_001 for å få rabatterte priser.

Priser per natt inklusive frokost:
Enkeltrom      820,-
Dobbeltrom   1030,-
Trippelrom     1250,-
4-sengsrom   1490,-

Billig alternativ: 
Storhamar idrettslag har en brakkerigg som ligger ca 2,5 km fra banen ved Presterud skole med flersengsrom med  enkel standard for de som ønsker et billig alternativ. Rommene har dyne og pute, men den enkelte må ta med sengetøy. Vi har holdt av 40 sengeplasser for turneringen. Pris per natt er 100,- per pers.
For mer informasjon se http://maler.storhamarfotball.no/home/overnatting-og-bespisning/sportell
Dette bestilles på mail til arild@storhamarfotball.no. Merk bestillingen med Hamar Open 2016.


Parkering
For tilreisende med bil er det enklest å parkere på Greveløkka grusbane. Denne ligger ca 200 meter fra hull 1. Parkeringen er merket og gratis. Ber om at spillere og andre tilreisende til turneringen ikke nytter parkeringen til Ankerskogen svømmehall, da denne er reservert til brukere av svømmehallen.


Fasiliteter
Spillere kan nytte toalettene i Ankerskogen svømmehall ved fremvisning av deltagerkort. Det er også mulig å nytte resten av svømmehallen mot betaling av inngangsbillett. Dette er et av landets beste anlegg med egen spa-avdeling. Det anbefales å benytte dette tilbudet.
Det vil bli satt ut vannposter på banen ved behov.

Flyshop avdeling Trondheim vil etablere en proshop under turneringen. 


Bespisning
Det blir servert lunch med drikke begge dager. Menyen blir sannsynligvis grilling av hamburger og pølse en dag og baguetter den andre dagen. Deltagere må registrere dette ved påmelding.
Det vil ikke bli kiosksalg. Spillerne henvises til kiosken i Ankerskogen svømmehall som ligger ved banen.